Lilian Goes Canada (heel even, dan)

Natuurlijk kun je niet langs de Niagara Falls rijden zonder er ook even een stop te maken. Bovendien liep de route ernaar toe langs het Eerie Canal, waar de 26e president van de Verenigde Staten, Theodore Roosevelt, zijn stempel heeft gedrukt. Roosevelt, wiens voorouders vermoedelijk uit Oud-Vossemeer stamden, maakte zich sterk voor verbreding en onderhoud van het kanaal.

En dus zit ik nu in het Lyons House Hostel in Niagara Falls in Canada, op een steenworp afstand van de Amerikaanse grens. Ik heb aan beide zijden van de Niagara Falls gestaan en kan nu officieel bevestigen dat het uitzicht van de Canadese kant veel beter is dan de Amerikaanse, zoals velen zeggen. Beetje jammer van het pretpark dat ze er omheen hebben gebouwd, maar ook met dat alles erbij zijn de Niagara Falls spectaculair.

En nu ik toch door Canada  naar zal Toledo (Ohio) te rijden, langs de noordkant van Lake Ontario, wip ik uiteraard even binnen bij bolusbakkerij Ten Hove in Norwich (Ontario), waar volgens Janny Hendrikse de lekkerste bolussen buiten Zeeland te koop zijn. Een verslag hiervan volgt, uiteraard!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Dagboeknotities

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s