NY400 geeft startbewijzen marathon weg

New York marathon

New York marathon

Begon ik er net aan twijfelen of NY400 de vertaalslag wel kan maken van feest voor hooggeplaatsten naar een feest voor het volk, zie ik op de goedbezochte weblog van mijn hardlopende collega’s Maurice Steketee en Koen de Vries dat de NY400 organisatie 400 startbewijzen gratis worden weggegeven voor de marathon van New York. Klik hieronder op ‘lees verder’ voor meer informatie.

Ziet er leuk uit, hoewel… het is nog steeds 1600 euro. Navraag bij collega De Vries leerde me dat het startbewijs 200 euro doet. Dat betekent 1400 euro voor 4 nachten/5 dagen, inclusief ticket.  Nog steeds bijna 300 euro per dag. Met een beetje rekenen en plannen kan dat veel goedkoper, ik denk zelfs nog geen 100 euro per dag als je echt low-budget gaat. Binnenkort schrijf ik hier op deze weblog hoe. Inclusief ticket, vervoer in New York, overnachtingen, lekker eten en leuke uitstapjes! Dan kun je er alsnog zelf voor kiezen met die marathon mee te doen. Of gewoon niet.

NY400: 400 deelnemers gezocht voor de ING NYC Marathon

NY400, Amsterdam, ING en Runner’s World zoeken 400 enthousiaste marathonlopers voor de ING NYC Marathon op 1 november 2009. De 400 extra startbewijzen zijn ter beschikking gesteld door New York City ter ere van 400 jaar vriendschap tussen Nederland en New York.

Dit jaar is het 400 jaar geleden dat het Nederlandse VOC schip de Halve Maen, onder bevel van de Engelse kapitein Henry Hudson, op het huidige Manhattan aankwam. Deze gebeurtenis betekende het begin van de kolonie Nieuw Nederland en de stichting van de handelspost Nieuw Amsterdam, het latere New York. Sindsdien bestaat er tussen Nederland en Amerika een ononderbroken vriendschap. (Meer informatie en een volledig overzicht van de activiteiten is te vinden op http://www.NY400.nl)

Daarom heeft New York City 400 extra startbewijzen gedoneerd aan NY400. Samen met Amsterdam, ING en Runner’s World zijn wij op zoek naar 400 fanatieke renners die mee willen doen met dit unieke evenement.

Schrijf je in en doe mee voor een speciale prijs!

De ING New York City Marathon is de ultieme uitdaging voor elke loper. Een geweldig spektakel met publiek dat zelfs de meest vermoeide lopers naar de finish kan juichen.

Om de 400ste verjaardag van de vriendschap tussen Nederland en Amerika te vieren zoeken wij een loper voor elk jaar: 400 lopers die de uitdaging van de ING NYC marathon aandurven.

Programma

De marathon wordt gelopen op zondag 1 november. Alle NY400 lopers vertrekken op donderdag 29 oktober naar New York en komen op maandag 2 november weer aan op Schiphol. In samenwerking met onze partner ATP is er een mooi en speciaal NY400 programma samengesteld. Dit programma bestaat uit de volgende onderdelen:

• Deelname aan Freedom Run in Central Park met een speciaal NY 400-fotomoment voor alle 400 lopers

• Deelname aan speciale VIP ontvangst voor 400 lopers

• Deelname aan de Pasta Party de avond voorafgaande aan de marathon

• NY400 shirt en een speciaal aandenken aan de marathon

• Een surprise evenement met een bekende Nederlands-Amerikaanse New Yorker

• Speciale aanbiedingen voor verschillende NY400 evenementen in New York, zoals verschillende tentoonstellingen in New York

• Trainingsclinic onder leiding van een bekende Nederlandse sporter

• De voorbereidingen voor de ING New York Marathon zullen worden gevolgd door media-partner Runner’s World

• Tijdens het verblijf zul je op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom de marathon.

 

Voor 1600 euro kun je meedoen met het hele NY400 programma en het bedrag is inclusief:

• Retourvlucht Amsterdam – New York

• 5 dagen in New York

• Vervoer van en naar evenementen

• Hotelverblijf (4 nachten) in New York

• Startbewijs voor de ING New York City Marathon

Deze aanbieding kunnen we doen dankzij onze partner ATP. Als dat geen Dutch Deal is…

Mediamoment

Op zaterdag 31 oktober gaan we met 400 of meer Nederlanders op de foto in oranje NY400 shirts! Je krijgt het shirt gratis (misschien komen jullie wel in de NY Times!). En onze mediapartner Runner’s World volgt de vorderingen van de trainingen en de marathon zelf in hun magazine en op de site.

Inschrijven

Enthousiast geworden? Schrijf je nu in via de pagina met het inschrijvingsformulier. Deze aanbieding kunnen we je doen dankzij partner ATP. Als dat geen Dutch Deal is…

Ben je al ingeschreven voor de marathon, maar wil je wel mee op de foto? Dat kan! Vul het NY400 supporters formulier in. Dit vind je ook via deze pagina.

 

Vertel dit door aan iedere loper of loopster die je kent!

Advertenties

2 reacties

Opgeslagen onder Dagboeknotities

2 Reacties op “NY400 geeft startbewijzen marathon weg

  1. Ha Lilian,
    Probleem met de startbewijzen voor de marathon is dat je daar niet zomaar aan kunt komen. Er is namelijk een behoorlijke wachtlijst. Je bent dus eigenlijk min of meer verplicht aan zo’n all inclusive-reis mee te doen.
    groeten Maurice

  2. Ah, dat verklaart het. Wel geweldig dat je meedoet hoor! Wil je niet langer dan vijf dagen blijven? Nu ben je alleen maar bezig met de marathon en dan moet je alweer naar huis. Volgens mij begint het dan pas leuk te worden…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s