Amerikaanse fotowedstrijd in de PZC

Even een oproepje.  Zoals ik al meldde houden de PZC, maritiem MuZEEum in Vlissingen en Roosevelt Study Center (RSC) in Middelburg een American Day op zaterdag 11 juli in Vlissingen. Er komen Amerikaanse auto’s, muziek, eten, dans en lezingen.

Zelf geef ik een lezing over mijn reis door het Noord-Oosten van de Verenigde Staten, en hoe je een dergelijke trip zelf moet voorbereiden. Hans Krabbendam van het RSC vertelt over de Zeeuwen en de Amerikaanse geschiedenis. Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat hij hier boeiend en enthousiast over kan vertellen. Rob Ruggenberg vertelt over zijn historische jeugdboek Manhatan, dat de vroege geschiedenis van deze wereldstad  vanuit de ogen van drie kinderen vertelt. Ik heb hem vorige week geïnterviewd, het was een gezellig gesprek, dus houdt de krant in de gaten. Vanaf zaterdag 4 juli begint een serie artikelen in de PZC over de American Day, op donderdag 9 juli verschijnt het volledige programma. Vrijwel alles is gratis en laagdrempelig, een echt feest voor het volk, dus!

Maar goed. De oproep, dus.  De PZC houdt een Amerikaanse fotowedstrijd. Lezers die foto’s in Amerika hebben gemaakt, kunnen ze tot zaterdag 4 juli plaatsen op www.pzc.nl/foto/fotoalbum, in de map American Day. Maximaal 1 foto per lezer, overigens! Alle foto’s die ingestuurd worden, zijn tijdens the American Day te zien op een digitaal beeldscherm in het Muzeeum en er is een verrassing voor de inzenders van de bijzonderste, mooiste, grappigste of ontroerendste foto’s.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Oproep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s