Maak kans op jaartje high school

Studeren in Amerika, ik heb er al eens vaker over geschreven. Dit persbericht kwam onlangs binnen, het bureau Travel Active geeft een beurs voor een jaar high school weg ter waarde van 7500 euro. De inschrijvingstermijn is al begonnen en loopt nog tot 5 december. Hieronder het integrale persbericht:

Een jaar High School in Amerika! Iedereen kent Amerika, maar…alleen als je er écht woont, écht meemaakt hoe de Amerikanen leven, dan pas zie je dat er meer is dan Hollywood, fast food en Paris Hilton. De middelbare scholier krijgt nu de mogelijkheid om dit te ontdekken en zichzelf te verrijken. Travel Active geeft namelijk een gratis jaar High School in Amerika weg t.w.v € 7.500,-!

Wat te doen na examens? Werken of een vervolgstudie en zo ja, welke? Jongeren worden overweldigd met het aanbod aan studiemogelijkheden. Omdat het belangrijk is dat zij een weloverwogen keuze maken is het goed daar rustig de tijd voor te nemen. Veel scholieren gaan er daarom na hun eindexamen, of soms al eerder bijvoorbeeld in een tussenjaar, even ‘tussenuit’. Ze gunnen zichzelf de tijd om te ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en wat het beste bij ze past.

High School met Travel Active
De trend van middelbare scholieren om hun tijd in het buitenland ook nuttig te besteden, heeft zich in de culturele uitwisselingsbranche vormgegeven in het High School programma. Al sinds 1998 verzorgt Travel Active uitwisselingen voor jongeren tussen de 15 en 18 jaar. Inmiddels vinden jaarlijks zo’n honderden scholieren hun weg naar Travel Active om hun dromen waar te maken en te gaan studeren in het buitenland.
Het High School programma is meer dan alleen naar school gaan, het is een lifestyle, een avontuur en vooral een superervaring waarin je binnen no time vloeiend de taal van het land spreekt en waar je vrienden voor het leven maakt! Je woont bij een zorgvuldig gescreend gastgezin dat openstaat voor een nieuwe cultuur in huis. Travel Active zorgt voor een professionele en uitgebreide voorbereiding voor de scholier en zijn of haar ouders.

Ontwikkel een uniek talent
Het meest populaire land voor High School blijft toch wel Amerika! Niet gek na alle High School films die populair zijn onder jongeren. Maar volgens Travel Active is High School veel meer dan wat je ziet in High School films. Het is geen Hollywood, maar het is de echte realiteit. Op een High School in Amerika krijgt de Nederlandse scholier volop de kans om nieuwe vakken uit te proberen. Daarnaast zijn in Amerika de vele buitenschoolse activiteiten, in tegenstelling tot in Nederland, de normaalste zaak van de wereld. Je ziet veel van het land, komt terug vol levenservaring en het staat ook nog een goed op je CV!

Win een jaar High School in Amerika
Travel Active biedt de middelbare scholier nu de mogelijkheid om een jaar kennis te maken met de gele schoolbus, de kluisjes, het jaarlijkse populaire schoolfeest en met de cheerleaders! Op http://www.wineenjaarhighschool.nl kan de middelbare scholier een filmpje uploaden waarin hij/zij laat zien waarom hij/zij een High School jaar MOET winnen! De ‘win een jaar high school actie’ loopt vanaf woensdag 3 november 2010 tot zondag 5 december 2010.

Meer informatie over High School?
Speciaal voor het High School programma heeft Travel Active een aparte brochure uitgegeven. Het High School programma is namelijk een vrij intensief traject. De beslissing alleen al, is niet niets voor een Nederlandse scholier. Travel Active licht Nederlandse studenten daarom tevens voor op informatiedagen. De eerstvolgende informatiedagen zijn op zaterdag 6 november en 4 december, te Utrecht. Daar kan men kennis maken met medewerkers van Travel Active, oud-studenten ontmoeten, presentaties bijwonen en vragen stellen. Hier krijgt men vast een voorproefje op een echt High School gevoel. Het aanmelden voor deze informatiebijeenkomst of het aanvragen van de brochure kan via http://www.travelactive.nl, stuur een e-mail naar info@travelactive.nl of bel met 0478-551 900.

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Nieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s